Speciale projecten

Triflex durft elke uitdaging aan

Triflex is al 40 jaar specialist op het gebeid van hoogwaardige vloeibare kunststoffen. De toepassingen zijn talloos. Of het nu om wegen, daken, zorginstellingen, parkeergarages, windmolens, vijverbakken of monumenten gaat. Onze vloeibare kunststoffen zijn moderne, duurzame producten die ingezet worden op gebieden waar de oorspronkelijke materialen niet volledig voldoen. Het voornaamste voordeel zit hem in de flexibiliteit van het materiaal.

Naadloze afdichting

De producten van Triflex worden vloeibaar aangebracht en na de uithardingreactie is een naadloze afdichting ontstaan. Door de goede hechting op zeer uiteenlopende ondergronden is het materiaal uitermate geschikt voor sanering en renoveren van bijvoorbeeld historische bouwwerken, vijverbakken en watertorens.

Oplossingen voor de zorgsector

Triflex biedt speciaal voor de zorgsector een aantal oplossingen die sfeer, veiligheid en de duidelijkheid ten goede komen. Download onze brochure Kwaliteit voor zorginstellingen en lees wat Triflex kan betekenen.

Wij durven elke uitdaging aan

Bekijk onze referenties eens en u zult versteld staan waar de producten van Triflex al met succes voor zijn gebruikt. Wij zijn daar trots op. En heeft u een speciaal project of een bijzondere vraag? Wij houden ons warm aanbevolen om eens mee te denken of een oplossing aan te reiken.

Speciale projecten

Vloeibare kunststoffen zijn moderne, duurzame producten die ingezet worden op gebieden waar de oorspronkelijke materialen niet volledig voldoen. Het voornaamste voordeel zit hem in de flexibiliteit van het materiaal.

Het wordt vloeibaar aangebracht en na de uithardingreactie is een naadloze afdichting ontstaan. Door de goede hechting op zeer uiteenlopende ondergronden is het materiaal uitermate geschikt voor sanering en renoveren van bijvoorbeeld historische bouwwerken, vijverbakken en watertorens. 

Speciale projecten