Technische details - Triflex Towersafe

Triflex Towersafe: waterdichtingssysteem voor torens en funderingen

Windturbines gebruiken de krachten van de natuur en geven ons schone, hernieuwbare energie. Daarbij worden torens en funderingen blootgesteld aan sterke windkrachten en de constante beweging van de turbines zet de constructie onder druk. Deze sterke krachten kunnen scheuren in de toren en torenfundering veroorzaken en indringend vocht kan leiden tot langdurige schade.

Triflex Towersafe is een waterdichtingssysteem speciaal ontwikkeld voor windturbines. Een flexibele speciale vliesversterking zorgt voor blijvend elastische systeemeigenschappen. Door de vloeibare vorm kunnen opstanden, plooien en zelfs complexe details, zoals boutkooifunderingen, naadloos en zonder voegen waterdicht worden gemaakt. Met Triflex Towersafe wordt een hoogwaardige technische oplossing bereikt.

Productinformatie
File
Productinformatie

Systeemopbouw

1/1

Technische details

1

Primers

Triflex Metal Primer

Triflex Metal Primer wordt gebruikt als primer op metalen en roestige ondergronden.

Verbruik
Circa 0,08 – 0,10 l/m² afhankelijk van de applicatiemethode.
Productinformatie
File

Triflex Towersafe Primer

Triflex Towersafe Primer wordt gebruikt als primer op beton of andere minerale ondergronden. Triflex Towersafe Primer wordt gekenmerkt door zijn hoge verwerkingssnelheid, betrouwbaarheid en hoge trekhechtsterkte op beton.

Verbruik
Minimaal 0,40 kg/m² op een vlakke en gladde ondergrond.
Productinformatie
2

Towersafe: Waterdichting

Triflex Speciaalvlies

Triflex Speciaalvlies wordt toegepast als wapening in de verschillende Triflex afdichtingsystemen op basis van PMMA en PUR, voor zowel detailaansluitingen, als voor volledige oppervlakken.

Productinformatie
File

Triflex Towersafe

Triflex Towersafe is een volledig gewapende afdichting over het gehele oppervlak voor langdurige bescherming van windturbines en de funderingen hiervan.

Verbruik
Circa 4,00 kg/m² op een gladde en vlakke ondergrond.
Productinformatie

Triflex Towersafe standaard harskleuren

Triflex Towersafe is verkrijgbaar in 3 standaard harskleuren. Voor een nog ruimere keuze aan kleuren kunt u ook kiezen voor Triflex Towersafe met een gekleurde finish, waarmee het systeem kan worden aangepast aan de esthetische en projectbehoeften. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact op.