16.09.2022

Seniorencomplex weer veilig en esthetisch

Bij een seniorencomplex is veiligheid prioriteit nummer één. Ervoor zorgen dat bewoners niet ten val komen door middel van veilige galerijenvloeren is dus cruciaal. Naast veiligheid, zijn duurzaamheid en uitstraling ook van belang.

Zo ook bij het appartementencomplex in Baarn. Hier lagen de tegels op de galerij los en bewogen ze ten opzichte van elkaar. Voor de bewoners kon dit leiden tot gevaarlijke situaties. Tijd voor een renovatie dus!

Resultaat appartementencomplex in Baarn
Resultaat appartementencomplex in Baarn.
1/4
Resultaat appartementencomplex in Baarn
2/4
appartementencomplex in Baarn
Proces.
3/4
Oude vloer appartementencomplex in Baarn
Oude vloer appartementencomplex Baarn.
4/4

Proces

Erkend Triflex applicateur Tissink Specialistische Afdichtingen is meer aan de slag gegaan. Er is gekozen voor het Triflex BIS ophoog en isolatiesysteem (variant 1) en het is afgewerkt met het Triflex BTS-P systeem, kwartzand fijn. Deze systemen bieden de perfecte oplossing, omdat het een combinatie biedt van thermisch isoleren, waterdichting en robuustheid. Daarnaast zorgt het voor een veilige situatie voor de bewoners aangezien het een strak en vlak oppervlak heeft waar er geen kans is op struikelgevaar. Daarnaast geven de systemen ook voldoende anti-slip bij neerslag.

Resultaat

De verschillen met de oude situatie en nieuwe situatie zijn goed te zien (zie foto’s). Kortom: dit seniorencomplex is weer een stukje veiliger en esthetischer gemaakt!

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, het contactformulier of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact opnemen