Renovatie parkeerkelder gemeente Veenendaal

Meer weten?

Renovatie parkeerkelder gemeente Veenendaal

In de parkeerkelder van de gemeente Veenendaal was de afwerking van de hellingbaan en parkeergarage sterk verouderd. Hoog tijd dus voor een renovatie. De parkeerkelder werd met Triflex gerenoveerd geheel in de huisstijl van gemeente Veenendaal!
Locatie
Veenendaal
Oplevering
2022
Segment
Parkeren
Applicateur
Meekelenkamp Kunststof Techniek

De uitdaging

Door de jarenlange mechanische belasting van auto’s, was de afwerking van de parkeervloer weggereden. Hierdoor had de parkeerkelder een sterk verouderde uitstraling. gemeente Veenendaal wilde graag een renovatie van de parkeerkelder, die bestand is tegen de mechanische belasting, voldoende grip biedt en in huisstijl van de Gemeente Veenendaal afgewerkt kon worden. 

Het resultaat
Het resultaat
1/4
De oude situatie
De oude situatie
2/4
Het resultaat
Het resultaat
3/4
De oude situatie
4/4

De oplossing

Voor de hellingbaan bood het Triflex DeckFloor systeem, variant 3, oplossing. Het Triflex DeckFloor systeem is een duurzaam en slijtvast gietvloersysteem, welke speciaal ontwikkeld is voor hellingbanen met een hoge verkeersbelasting. Het beschermt de constructie en door de antislipwerking wordt de veiligheid van de gebruikers verhoogd. 

Binnen in de parkeerkelder bood het Triflex CPS-C+ systeem oplossing. Dit is een antislipsysteem voor parkeervloeren dat is ontwikkeld volgens de meest recente inzichten in kleur- en lichtontwerp. Door middel van dit systeem kon de parkeergarage gerenoveerd worden in stijl van gemeente Veenendaal.

Het proces

Erkend Triflex applicateur Meekelenkamp Kunststof Techniek heeft de renovatie uitgevoerd. Meekelenkamp Kunststof Techniek is een specialist op het gebied van vloerafwerkingen van parkeergarages, dus zij waren een zeer geschikte partij om deze opdracht uit te voeren. 

Allereerst zijn alle bestaande afwerkingen verwijderd, waarna de betonnen ondergronden zijn hersteld. Hierna konden beide Triflex systemen worden aangebracht volgens de systeembeschrijvingen. Er kan positief worden teruggekeken op het proces. 

Het resultaat

De parkeerkelder is weer als nieuw en netjes afgewerkt geheel in de huisstijl van gemeente Veenendaal. Ook kan deze afwerking weer jarenlang mee. De opdrachtgever is dan ook erg tevreden over het resultaat.