Triflex CPS-C+ systeem

Vanwege de beperkte ruimte in (grote) steden worden steeds meer auto’s geparkeerd in ondergrondse parkeervoorzieningen. Deze parkeergarages zijn nogal eens sombere ruimten met steriele lampen aan een dreigend laag plafond. Het onbehandelde beton dat alleen functioneel is, zorgt ervoor dat niemand er langer wil blijven dan noodzakelijk is. Dit kan heel anders! Een veilige, ontspannen atmosfeer in een afgesloten parkeergarage is verrassend goed haalbaar. Triflex creëert de gewenste ambiance met het Triflex CPS-C+ systeem.

Kleur kan een hoop doen in parkeergarages. Het Triflex CPS-C+ systeem is een antislipsysteem voor parkeervloeren dat is ontwikkeld volgens de meest recente inzichten in kleur- en lichtontwerp voor openbare ruimtes. Hiermee creëert u de juiste sfeer in de vaak donkere parkeerkelders, waardoor uw parkeerkelder een prettige ontvangstruimte voor bijvoorbeeld winkelend publiek wordt. Daarnaast vereenvoudigt u ook de oriëntatie van gebruikers door één van de diverse kleuren te gebruiken, wat ook de veiligheid verbetert.

Voordelen

  • Waterdicht coatingsysteem
  • Mechanisch belastbaar
  • Speciaal voor gebruik in afgesloten parkeergelegenheden
  • Oplosmiddelvrij
  • Chemisch resistent
  • Koude applicatie
  • Voldoet aan de eisen van klasse OS 8 volgens DIN V 18026 en de reparatie richtlijn (Rili SIB) 2001, aanvulling 2005
  • Brandgedrag Bfl-s1 volgens DIN EN 13501-1

Systeem

Dit beschermende coatingsysteem heeft een basis van epoxyhars (EP) en biedt een eenvoudige, kleurrijke bescherming en verhoogt de antislipweerstand door de antislip vanwege de instrooiing. Het eenvoudige systeem kan gemakkelijk worden verwerkt.

Triflex CPS-C+ systeem

Triflex creëert de gewenste ambiance met het Triflex CPS-C+ systeem.
Bekijk de technische details

Xsample aanvragen

Wij bieden u de mogelijkheid om het gewenste systeem vooraf in het echt te kunnen bekijken. De verschillende lagen van het systeem worden voor u zichtbaar gemaakt op een formaat dat bij u door de brievenbus past. Vraag via de knop een Xsample aan.

Xsample aanvragen

Relevante documenten

Systeembeschrijving

Gerealiseerde oplossingen

Een selectie van onze referenties voor parkeren

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.