?
16.08.2017

Omdat kleine details een grote rol spelen

Corrosie bij de voetplaten van het hekwerk? Scheurvorming in de schrobrand? Lood dat aan vervanging toe is? Lekkende hemelwaterafvoeren? Veel voorkomende problemen op balkons en galerijen die aandacht nodig hebben, maar het niet altijd krijgen. Vaak heeft dit met het budget te maken. Geld om een grootschalige renovatie uit te voeren is er niet. Wachten heeft nadelige gevolgen voor de constructie. Dus moet er een tussenoplossing gevonden worden.

Triflex staat bekend om het totaal renoveren van balkons en galerijen, maar ook voor kleine details zijn onze materialen uitermate geschikt. 


Duurzame oplossingen 

Veel lekkageproblemen worden door slechte aansluitingen veroorzaakt, maar het vervangen is vaak een kostbare uitgave. Het afdichten van kleine en complexe details kan al eenvoudig met Triflex ProFibre. Dit materiaal sluit als een tweede huid om de bouten en moeren, waardoor water geen kans krijgt om de constructie in te dringen. Door het vloeibare materiaal kunnen loodslabben perfect geconserveerd worden, waardoor de levensduur aanzienlijk verbetert.

Informatie

Of het nu gaat om een grootschalige renovatie of alleen het aanpakken van een aantal details. Triflex heeft de producten in huis om uw constructie te beschermen tegen weersinvloeden. Wilt u hierover meer informatie of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op via +31 38 4602050 of mail naar info@triflex.nl.