11.07.2022

Duurzame en antislip afwerking

De galerijen en traphuizen in de Zoutestraat (Zeeland), waren verouderd en het bestaande coating systeem was beschadigd en onthecht. Tijd voor een duurzame renovatie!

1/3
2/3
3/3

In opdracht van Woonstichting Hulst, is erkend Triflex applicateur Plooy hiermee aan de slag gegaan. Eerst is de bestaande afwerking verwijderd, vervolgens zijn de vrijgekomen vloervelden, scrob randen en opstanden hersteld en tot slot is het Triflex BFS systeem kwartzand fijn aangebracht.

Er is gekozen voor dit systeem omdat het zorgt voor een egaal en robuust resultaat, waarbij alle detailleringen waterdicht zijn ingewerkt met Triflex membranen. Bijkomende voordelen zijn dat de galerijen weer snel beloopbaar waren en dat het zorgt voor een duurzame bescherming voor de onderconstructie. Het kwartzand creëert voldoende antislip, wat resulteert in een veilige omgeving.

Tijdens dit project is er met verschillende kleuren finish gewerkt zodat er kaders gecreëerd zijn rondom de vloervelden. Dit zorgt weer voor een esthetische uitstraling. Kortom: een esthetisch, veilig en duurzaam resultaat!

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, het contactformulier of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN