30.08.2021

Woningen bouwen met oog op de toekomst

Woningen die het mogelijk maken om er zo lang mogelijk in te kunnen blijven wonen, ook wel levensloopbestendige woningen genoemd, maken een sterke opmars in Nederland.

Er zijn diverse mogelijkheden om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de woning. Te denken aan het bouwen van slaapkamers en badkamers op de begane grond, het verlagen van drempels en het gebruiken van onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen. Triflex levert graag een bijdrage aan het verduurzamen van woningen.  

Drempels verhogen
Een kleine drempel vormt al snel een groot obstakel voor mensen die slecht ter been zijn. Triflex heeft daar een slimme oplossing voor door de complete galerij op te hogen met een isolerende laag en vervolgens te voorzien van een duurzame afdichting. Op deze manier neem je ineens de drempels voor alle aanliggende woningen weg. Met een duurzaam isolatie- en ophoogsysteem is het voor veel ouderen en mensen met een beperking mogelijk om langer zelfstandig in hun woning te blijven wonen.

Veilige antislipvloeren 
Een appartement is vaak ook de ideale leefomgeving voor minder validen en ouderen. U biedt de bewoners bescherming door middel van de stroeve antisliplaag. Zo hoeft nattigheid niet meer tot gladde oppervlakken te leiden, met alle gevolgen van dien. Met het membraan krijgt het oppervlak een goede antisliplaag, maar geeft het ook een duurzame bescherming van uw constructie. Bescherming, antislip en een aantrekkelijk uiterlijk wordt gecombineerd tot een beschermende antisliplaag voor balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken. Het resultaat is niet alleen een veilig systeem, maar ook een duurzame bescherming en aantrekkelijke afwerking van uw constructie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN