Routeringen & Veiligheid

Een industrieel terrein heeft veel te verduren. Het lijdt onder zware belasting van voertuigen, werkzaamheden en aantasting door vloeistoffen en eventuele chemicaliën. De producten van Triflex kunnen het terrein repareren, beschermen en markeren, dat allemaal duurzaam en vloeistofdicht.

Veiligheidsbelijning Triflex kleur geel

Veiligheidsmarkering

Op een industrieel terrein kan de veiligheid worden verhoogd door het aanbrengen van duidelijke markeringen en belijningen. De markeringsproducten van Triflex helpen uw terrein te voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen. Daarnaast kan het wenselijk zijn om bepaalde vlakken te belijnen of pictogrammen aan te brengen. Triflex biedt verschillende markeringsproducten voor uiteenlopende situaties. Aan de hand van de eisen en wensen met betrekking tot de stroefheid, de mate van belasting en kleur wordt het juiste product gekozen.

Beton- en asfaltreparaties

Voor het repareren van beschadigingen aan bijvoorbeeld het asfalt of de betonlaag heeft Triflex eenvoudig en snel te verwerken reparatiemortels ontwikkeld. De mortels zijn zeer slijtvast en hebben een uitstekende hechting op de meest voorkomende ondergronden. De mortels zijn blijvend flexibel en kunnen tot op zekere hoogte de werking van bepaalde ondergronden opvangen. Tevens kunnen er bijvoorbeeld reflectoren, biggenruggen, drempels en dergelijke mee vastgezet worden. Triflex Asphalt Repro is een snelhardende mortel die bijzonder geschikt is voor het opvullen van boorkernen of de reparatie van gaten en kuilen in het asfalt. De mortel is zeer duurzaam, heeft uitstekende hechting en door de snelle uitharding kan overlast voor het verkeer worden beperkt. Het product is bestendig tegen alkalische stoffen en is oppervlakte nivellerend. Naast het repareren van asfalt wordt het materiaal ook toegepast voor het verlijmen van bermblokken aan de onderliggende polyethyleenmat.

Meer weten over routeringen en veiligheid of bent u benieuwd hoe Triflex u kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op