Facility management

Ook alle facilitaire voorzieningen kunnen worden beschermd met de producten van Triflex. Van kelders tot fabriekshallen, opslagloodsen en (industriële) daken: Triflex zorgt voor een maximale verhoging van de veiligheid.

Triflex, vloeren pompkamer

Binnenvloeren

Aan vloerafwerkingen worden hoge eisen gesteld. Zo moeten ze bestendig zijn tegen de hoge belasting van machines en de chemische of waterbelasting met vloeistoffen. Voor bijna iedere situatie heeft Triflex de oplossing: glad of antislip, antistatisch, vloeistofdicht en hoge chemische resistentie. Bovendien hechten de systemen van Triflex op vrijwel elke ondergrond en is de oplossing altijd duurzaam.

Op plaatsen in het bedrijf waar met vervuilende stoffen wordt gewerkt, wordt in veel gevallen van overheidswege een vloeistofdichte afwerking verlangd. De keuze voor een Triflex afwerking biedt hier vele voordelen, waaronder een koude applicatie van de producten. De zeer korte uithardingstijden (circa 45 minuten) zorgt ervoor dat de stilstand tot een minimum

Belijning in een hal in Deventer door Triflex

Binnenmarkeringen

Een effectieve manier om de veiligheid in fabriekshallen en op fabrieksterreinen en -daken te verhogen, is het aanbrengen van duidelijke markeringen. Vluchtwegen, verzamelplaatsen en rand- en veiligheidszones zijn perfect te markeren met Triflex-systemen die bestand zijn tegen de zwaarste belasting. Voor markeringen op het dak is de Triflex Cryl SC 237 uitermate geschikt. Voor belijningen en figuraties kan de markeringsverf Preco Line 300 gebruikt worden. Dit is een zeer goede wegenverf op acrylaatbasis en toepasbaar voor onder andere parkeervakbelijning, trottoirbanden en vlakvulling.

Voor halbelijning biedt Triflex de 2 componenten markeringsverf Preco Line EP 2K. Deze verf is zeer geschikt om toe te passen in bedrijfshallen en industriële loodsen. Met de Preco Line EP 2K wordt een 'glad' afgewerkte belijning aangebracht, welke minder vuil aan zal hechten en daarom minder onderhoud zal vergen dan belijningen met een hogere mate van stroefheid.

Triflex oplossing voor daken in de industrie

Industriële daken

Door mechanische, thermische en chemische invloeden van buitenaf worden hoge eisen gesteld aan de afdichting van industriële daken. De uitdaging is om het dak zo af te dichten dat het bestand is tegen temperatuurverschillen, lopen op het dak, chemicaliën en zelfs wortelgroei. Met de systemen van Triflex ontstaat een volledig naadloos en scheuroverbruggend geheel dat meegaat met complexe vormen en de meest uiteenlopende detailleringen. De hoge chemische resistentie zorgt ervoor dat wij het systeem zijn vloeistofdichte eigenschap kan behouden.

Meer informatie

Betonreparaties

Beton is een poreuze bouwstof. Invloeden van buitenaf zoals water, chemicaliën, zuren en weersomstandigheden kunnen beton beschadigen als de constructie niet juist beschermd is. Het beton wordt hierdoor vatbaar voor corrosie en scheurvorming, waardoor de levensduur van de constructie snel achteruitgaat. Triflex biedt systemen en coatings die een hoge chemische resistentie hebben en beton kunnen beschermen tegen het indringen van water en vervuilende stoffen.

Meer weten over onze oplossingen voor facility management of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op