?

Tank-terpafdichting

Constructies, zoals tank-terpafdichtingen, calamiteitenbakken en tankputten hebben flink te lijden onder industrieel gebruik. Weersinvloeden, (stilstaand) water, vuil, gassen en chemicaliën; een goede afdichting is cruciaal voor uw veiligheid en die van uw omgeving. Met Triflex kunt u eenvoudig iedere ondergrond brandveilig, waterdicht en chemisch afdichten. Als een tweede huid omsloten. Zodat invloeden van buitenaf geen schijn van kans meer maken.

Waarom Triflex in de industrie?

  • Snelle uithardingstijd
  • Hoge chemische resistentie
  • Brandveilig
  • Koud verwerkbaar
  • Waterdicht
  • Scheuroverbruggend
  • Flexibele afdichting
triflex

Duurzaam afdichten van tank-terpaansluitingen

Opslagtanks die op betonnen funderingen staan, dienen duurzaam te worden beschermd tegen het indringen van vocht tussen de aansluiting van de tank en de terp. Daar de Triflex producten een uitstekende hechting garanderen op de meest uiteenlopende ondergronden zijn de systemen bij uitstek geschikt voor deze toepassing. De koude verwerking -brandgevaar is uitgesloten- en is de korte uithardingstijd (ca. 45 min) een erg interessante bijkomstigheid.

triflex in de industrie

Meerdere mogelijkheden bij afdichting calamiteitenbak en tankput

Het afdichten van een tankput of calamiteitenbak kan op verscheidene manieren gebeuren. Al naar gelang de kwaliteit van de ondergrond, regelgeving, wensen en/of eisen van de opdrachtgever kan Triflex het juiste systeem aanbieden. In enkele gevallen kan bijvoorbeeld worden volstaan met het afdichten van de (dilatatie)naden en/of overgangen terwijl sommige putten of bakken een compleet afdichtingsysteem behoeven. De zeer korte uithardingstijden (ca. 45 min.), duurzaamheid en de koude applicatie van de Triflex producten zorgen voor minimale overlast en stagnatie. 

tankdak industrie triflex

Volledig beloopbare geïsoleerde tankdaken

Sinds 10 jaar beschermt het Triflex ProTect systeem het geïsoleerde dak van Styreen opslagtanks. Het volledig gewapende systeem is scheuroverbruggend, chemisch resistent en aan te brengen op nagenoeg iedere ondergrond. Doordat de Triflex systemen vloeibaar worden aangebracht, kunnen de detailleringen en antislip voorzieningen naadloos in het systeem geïntegreerd worden. De Triflex systemen kunnen geheel worden uitgevoerd.