13.12.2021

Veilige vloerafwerking complex Refugium in Hulst

De galerijvloeren van appartementencomplex Refugium in Hulst, dienden hoognodig vervangen te worden. De onbehandelde en gladde galerijvloeren waren als noodoplossing voorzien van rubberen matten. Echter, deze matten zorgden weer voor struikelgevaar. Omdat de bewoners veelal ouder en soms mindervalide waren, was het de nadrukkelijke wens van de opdrachtgever om een veilige en duurzame vloerafwerking ter realiseren, die na applicatie snel beloopbaar is. 

1/2
2/2

Tebecon mocht de galerijvloeren voorzien van een gloednieuwe Triflex-coating. Er is gekozen voor een waterafstotend, snel uithardend en naadloos systeem. Veiligheid én esthetiek worden perfect gecombineerd met deze afwerking. Omdat het een vrij dun systeem is, volgt dit Triflex-systeem het profiel van de ondergrond. Een goede voorbehandeling van het oppervlak is dus bepalend voor het eindresultaat. Tijdens het proces werd er goed gelet op de veilige bereikbaarheid van de woningen. Het resultaat mag er wezen! Een duurzame galerijvloer waar bescherming, antislip en een aantrekkelijk uiterlijk worden gecombineerd. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN