31.01.2022

Veilig, duurzaam én een nieuwe uitstraling

Een belangrijk aspect voor een parkeergarage bij het ziekenhuis is de veiligheid voor bezoekers en patiënten. Dit is niet het enige: waterdichtheid, langdurige bescherming en uitstraling zijn ook belangrijke aspecten waar over nagedacht moet worden. Zo ook bij de parkeergarage van het ziekenhuis van Franciscus Gasthuis & Vlietland, waarbij naast het aanbrengen van een sprinklerinstallatie een upgrade gewenst was.

1/3
gasthuis
2/3
3/3

Veilige omgeving
Erkende Triflex applicateur Blom Flooring Systems is hiermee aan de slag gegaan. Alle parkeervloeren zijn voorzien van het Triflex Deckfloor systeem, waarmee er een naadloze waterdichting van alle plaatnaden is gerealiseerd. Dit systeem beschermt de constructie en door de antislipwerking wordt de veiligheid van de gebruikers verhoogd. Daarnaast geeft het systeem het parkeerdek de gewenste uitstraling vanwege de vele beschikbare kleurvariaties.

Naast de parkeergarage zelf, is er ook gedacht aan de fietsenstalling. Ook dit moet een veilige omgeving zijn. Deze vloeren zijn voorzien van het Triflex Deckcoat systeem, waarbij de antisliplaag is ingestrooid. 

Resultaat
Hiermee is de constructie weer voor jaren duurzaam beschermd en krijgt de parkeergarage een moderne en frisse uitstraling! Belangrijke uitvoeringseisen vanuit de opdrachtgever waren: slijtvastheid, duurzaamheid, sneldrogend en het de overlast voor bezoekers moest tot het minimum beperkt worden. Hier sloten onze Triflex systemen goed op aan: de garage bleef gedurende de uitvoering zo veel mogelijk in gebruik. Dit kan doordat onze harsen na slechts 45 minuten alweer bereden mogen worden door auto's. Dit voorkwam een hoop parkeerproblemen rondom het ziekenhuis.

“We zochten een coating die slijtvast, duurzaam en sneldrogend was, de coating van Triflex sluit hier goed op aan” – Parkeergarage Franciscus Gasthuis & Vlietland

Kortom: een tevreden opdrachtgever met het gewenste resultaat.

Betrokken partijen

  • Franciscus Gasthuis & Vlietland (opdrachtgever)
  • Gortemaker Algra Feenstra (architect)
  • Blom Flooring systems 
  • Warmtebouw
  • Kuijpers Utiliteitsbouw Zuid
  • Metz

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN