?
26.10.2021

Uitbreiding voor parkeerdak Marlo Center

Het Marlo Center in Beverwijk is uitgebreid met zes winkelunits en een tankstation. Bij de uitbreiding van dit centrum is ook het parkeerdak uitgebreid en biedt deze nu plaats voor maar liefst 150 auto’s. Daarnaast is er een extra hellingbaan aan toegevoegd om de verkeersstroom soepel en veilig naar en van het parkeerdek te laten rijden.

1/1

De wens van de opdrachtgever was een voldoende antislip, scheuroverbruggend en gegarandeerd waterdicht systeem dat bestand is tegen veel verkeersbelasting. Meekelenkamp Kunststof Techniek mocht het nieuwbouwproject voor zijn rekening nemen. Er is gekozen voor een volledig gewapend, scheuroverbruggend afdichtingsysteem dat speciaal ontwikkeld is voor hellingbanen. Het slijtvaste en solide systeem is hier duurzaam op berekend. Ook complexe details, vaak de zwakke plekken, worden naadloos in het geheel geïntegreerd en volledig gewapend afgedicht. Tevens wordt de hellingbaan met dit membraan beschermd tegen de meest extreme weersomstandigheden. Én door de keuze uit diverse structuurmogelijkheden en kleurvariaties krijgt de hellingbaan ook nog eens een representatieve uitstraling. 

Constructie te allen tijde beschermd
Bij nieuwgebouwde hellingbanen met in het werk gestort beton, is het altijd mogelijk dat er in de loop van tijd scheuren in het beton ontstaan door krimpvorming of doorzetting. Deze scheuren worden met dit gewapende systeem volledig opgevangen, waardoor ze niet doorzetten naar de bovenkant van de vloerafwerking. Hierdoor blijft de hellingbaan waterdicht en is de constructie duurzaam beschermd tegen inwatering en strooi en dooizouten. Door de grove instrooiing van het vloerveld kunnen auto’s veilig naar en van het parkeerdak rijden. 

De samenwerking en communicatie tussen de opdrachtgever, de aannemer, de applicateur en Triflex BV verliep zeer voorspoedig. Het resultaat is een representatieve hellingbaan die weer voor jaren meegaat. Door de grove instrooiing van het vloerveld kunnen auto’s veilig naar en van het parkeerdak rijden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden  of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBIJVEND CONTACT OPNEMEN

Gerelateerd nieuws