Triflex Toolbox App

Download 'm nu! De Triflex Toolbox app. 

Triflex Toolbox Android app

De Triflex Toolbox is uw digitale gereedschapskist.

Op de werkvloer heeft u met verschillende vragen te maken zoals: in welke verhouding moeten de verschillende 2-componenten PMMA-producten worden gemengd? Hoe bereid ik de ondergrond voor en hoe bepaal ik de dauwpunttemperatuur?

De Triflex Toolbox geeft u antwoord op deze én andere vragen! De nieuwe, innovatieve app biedt een scala aan verschillende digitale hulpmiddelen.  Met een paar klikken op de knop heeft u uw antwoord en kunt u weer aan de slag!

1/1

De app biedt de volgende functies:

  • Digitale menginstructies

Selecteer het te verwerken product, de verwerkingstemperatuur en de gewenste producthoeveelheid. De Triflex Toolbox app geeft aan hoeveel toevoeging van katalysator nodig is, wat de potlife is en wat de uithardingstijd is (wanneer weer beloopbaar/bewerkbaar).

  • Triflex FloorTattoos

Met de innovatieve Triflex FloorTattoos plaatst u het gewenste motief op de gewenste kleur- geheel naar uw smaak. Met deze tool, kunt u goed door de motieven heen bladeren en kiezen wat het beste past bij uw situatie. 

  • Ondergrondvoorbehandeling

Een professionele ondergrondvoorbereiding is een voorwaarde voor alle verdere werkstappen en voor een optimaal eindresultaat. Nadat u de ondergrond heeft geselecteerd, wordt alle relevante informatie over de ondergrondvoorbereiding weergegeven in de Triflex Toolbox. Indien nodig ontvangt u ook informatie over de juiste primer voor de betreffende ondergrond.

  • Dauwpunttemperatuur

Bent u op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om de dauwpunttemperatuur te berekenen? Geen probleem! Dankzij de Triflex Toolbox behoren onduidelijke tabellen tot het verleden: voer eenvoudig de luchttemperatuur en relatieve vochtigheid in en laat het dauwpunt automatisch berekenen!

  • Balkon designer

De Triflex balkon designer geeft u inzicht in de veelzijdige vormgevingsmogelijkheden van onze producten voor balkons en terrassen. Producten zoals Triflex Stone Design, Triflex Chips Design en Triflex Color Design maken een breed scala aan kleuren, oppervlakken, structuren en patronen mogelijk. Visualiseer uw balkon met behulp van de fotogalerij of uw geüploade foto.

  • Voorbehandeling van dakmembranen

Installateurs worden altijd geconfronteerd met de uitdaging dat er een groot aantal verschillende fabrikanten en typen bitumenmembranen zijn. De overgang tussen bitumenplaten en bijvoorbeeld lichtkoepels blijkt vaak een lastig gebied. Triflex waterdichtingsoplossingen zijn perfect om het binnendringen van water te voorkomen.

De Triflex Toolbox helpt om uit te zoeken of ons materiaal kan worden gebruikt op het bestaande bitumenmembraan en waar rekening mee moet worden gehouden. Alleen de fabrikant en het product moeten geselecteerd worden.

Probeer het nu uit!

De digitale tools van onze Triflex Toolbox zijn beschikbaar als app maar ook als web app! Zo is toegang tot de modules in elke gewenste situatie mogelijk.

Triflex Toolbox webversie
Triflex Toolbox iOS app 
Triflex Toolbox Android app