Triflex ProFibre

Bijzondere dakvormen, chemische resistentie vanwege de industriële omgeving, een groenbedekking, nieuwbouw of renovatie: daken worden steeds vaker benut voor technische installaties die niet in kostbare binnenruimtes geplaatst hoeven te worden. Het is algemeen bekend dat lekkages op een dak vaak voorkomen bij dergelijke detailleringen. Hoe ingewikkelder de constructie, des te hoger de eisen en de technische uitdagingen die aan een vloeibare dakafdichting worden gesteld.  Lekkages moeten ten alle tijden voorkomen worden. Welke uitdaging u ook heeft, met Triflex ProFibre heeft u de oplossing in handen. Onze Triflex daksystemen zijn waterdicht, van het oppervlak tot in het kleinste detail.

Triflex ProFibre systeem, standaard is een tweecomponenten vezelversterkte afdichtinghars voor complexe detailleringen, zoals bouten, moeren en voetplaten. Het vezelversterkte daksysteem leent zich bij uitstek voor de afdichting van complexe detailleringen die in het oppervlak zijn geïntegreerd. Van bouten en moeren tot kabeldoorvoeren. Het systeem is toepasbaar op de meest uiteenlopende bouwmaterialen: alles wordt hermetisch afgesloten. Ook zeer geschikt voor loodconservering en gootreparaties.

1/2
2/2

Voordelen

 • Flexibel bij lage temperaturen
 • Naadloos
 • Dampdoorlatend
 • Oplosmiddelvrij
 • Bestand tegen chemicaliën die normaal in het regenwater en de lucht voorkomen
 • Hoge mechanische weerstand en slijtvast
 • Elastisch en scheuroverbruggend
 • Uitstekende hechting op uiteenlopende ondergronden
 • Bestand tegen vliegvuur en stralingswarmte van buitenaf volgens DIN EN 13501-5: BRoof (t1)
 • Extreem weersbestendig (UV, IR, etc.)
 • Snel uithardend
 • Brandgedrag conform DIN EN 13501-1: Klasse E
1/1

Varianten

Triflex ProFibre is een afdichtinghars voor extra gedetailleerde applicaties en kleine technische voorzieningen op en in het dak. Het vezelversterkt systeem leent zich bij uitstek voor afdichting van complexe detailleringen die in het oppervlak zijn geïntegreerd. Van bouten en moeren tot kabeldoorvoeren: Triflex ProFibre sluit hermetisch af.

Triflex ProFibre systeem, standaard

Voor de afdichting van complexe details die in het oppervlak worden geïntegreerd is het Triflex ProFibre systeem, standaard uitermate geschikt.
Bekijk de technische details

Triflex ProFibre systeem, finish

Triflex ProFibre systeem, finish is een tweecomponenten vezelversterkte afdichtinghars voor complexe detailleringen, zoals bouten, moeren en voetplaten. Het systeem is uniek vanwege de slijtvaste UV-bestendig gepigmenteerde finish ter verhoging van de chemische en mechanische bescherming.
Bekijk de technische details

Triflex ProFibre aanschaffen

Wilt u Triflex producten kopen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over dit product? Vul het contactformulier in, dan helpen wij u verder! 

Contact opnemen

Relevanten documenten

Gerealiseerde oplossingen

Een selectie van onze referenties voor daken en dakdetails

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.