?
22.09.2021

Triflex op Verbindingsfestival l 30 september 2021

De parkeergarage is de eerste en laatste plek die bezoekers zien van een bedrijf, zorginstelling, organisatie of stad. Om hen met een positief gevoel te laten komen en gaan, zijn sociale, constructieve en verkeersveiligheid ontzettend belangrijk. Daarnaast zijn de uitstraling, het gebruiksgemak en comfort, essentieel voor een goede beleving van de bezoeker. Maar wat maakt een parkeergarage nou eigenlijk goed?


De perfecte parkeergarage is niet zomaar gebouwd. Er zijn ontzettend veel aspecten om rekening mee te houden. Denk hierbij aan kleurgebruik, verlichting, bewegwijzering, de grootte van parkeervakken, de service bij het betalen van de parkeerticket en nog veel meer.

Tijdens de sessie op het Verbindingsfestival van 30 september 2021, spreekt Robert van Riel om 12:40 uur. Hij geeft concrete bouwstenen voor parkeerbeheerders, exploitatiebedrijven, gemeenten, architecten, vastgoedontwikkelaars en alle andere partijen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van parkeergelegenheden. Daarmee dragen onze duurzame oplossingen bij aan een fijne, veilige stad.

Wilt u ook aanwezig zijn bij het Verbindingsfestival? Meld u dan gratis aan via onderstaande button. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via +(0)38 460 20 50 of mailen naar info@triflex.nl.

GRATIS TICKET VERBINDINGSFESTIVAL