?
13.10.2021

Triflex op Nationaal Congres Parkeren & Mobiliteit

Op donderdag 14 oktober 2021 vindt het Nationaal Congres Parkeren & Mobiliteit plaats, met de veranderende stedelijke mobiliteit en parkeergelegenheden als focuspunt. Tijdens dit congres zullen er diverse interessante sprekers en onderwerpen aan bod komen. Triflex is hier uiteraard ook aanwezig!

Klik hier om het programma te bekijken. 

Veranderende steden door infrastructuur en mobiliteit
Stedelijke ontwikkeling, infrastructuur en mobiliteit zijn nauw met elkaar verbonden. De verbinding tussen woon- en werkplekken, winkels en ontspanning hangt af van met welke vervoersmiddelen en via welke routes deze te bereiken is. Hoe de infrastructuur is geregeld ligt aan hoe bepaalde terreinen zijn vormgegeven, de aanleg van bruggen en rotondes, wegen, belijningen en parkeren. Mobiliteit en infrastructuur zijn ook van belang om de gebruiker zich veilig en prettig te laten voortbewegen. Triflex biedt diverse oplossingen die bijdragen aan een zo duidelijk mogelijke routing in en rondom stedelijke gebieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN