?
06.10.2021

Triflex aanwezig op Parking Golf Open 2021

De eerstvolgende editie van Parking Golf Open (PGO) staat weer voor de deur! Een gezellig en sportief relatie-evenement voor de parkeerbranche. Triflex is premium sponsor van PGO en vanzelfsprekend aanwezig tijdens deze sportieve relatiedag op donderdag 7 oktober 2021.

Elke parkeervloer de juiste bescherming en uitstraling
Triflex is al ruim 40 jaar toonaangevend in parkeervloeren. Wij ontwikkelen, produceren en leveren vloeibare kunststoffen voor de afwerking en bescherming van parkeervloeren en onderliggende constructies. Triflex is betrokken van tekentafel tot uitvoering en zelfs bij het onderhoud van parkeervloeren. Uitganspunten zijn altijd de wensen van de opdrachtgever, de beste oplossing voor de specifieke vloer (een keldervloer vraagt bijvoorbeeld om een andere oplossing dan een geïsoleerd parkeerdek in de zon) en de actuele richtlijnen en parkeernormeringen. 

Voorloper in oplossingen
De parkeermarkt is continu in beweging. Wij bewegen niet alleen mee, maar zijn voorloper in het ontwikkelen van oplossingen voor nieuwe uitdagingen. Er worden steeds strengere eisen gesteld aan de kwaliteit van de afwerking, de bescherming van uiteenlopende soorten constructies, de duurzaamheid en de beheersbaarheid in onderhoud. Door onze jarenlange ervaring, expertise en omvangrijke trackrecord in nieuwe en bestaande projecten, zijn wij in staat om elke parkeerfaciliteit de juiste bescherming en de juiste uitstraling te geven. Dankzij de esthetische en functionele oplossingen krijgt iedere parkeergarage een eigen (veilige) identiteit en logische routing. 

Deel contacten en informatie
Juist in deze tijd is het belangrijk om contact te houden met de collega-bedrijven, op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends en ook zelf voeding en input te geven om met elkaar de parkeerbranche naar een hoger niveau te tillen. Daarom zijn wij graag onderdeel van Parkeer Netwerk Nederland en doen wij al vanaf het begin mee met PGO. 
 

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor parkeergelegenheid heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN