?
05.05.2022

Trappenhuis in Haarlem weer duurzaam en veilig

Géén uitglijders! Dat is iets dat van groot belang is bij entrees en trappen. Uitglijders moet te allen tijde worden voorkomen. Zo ook bij de twee trappenhuizen van de drukbezochte parkeergarage de kamp in Haarlem. Deze trappen leiden niet alleen naar de parkeergarage, maar ook naar de op het dak gelegen horeca locatie “de DAKKAS”. Van groot belang dus dat de trappen een veilige omgeving zijn.

Trappen afgewerkt met Triflex TSS
1/4
Trappen afgewerkt met Triflex TSS
2/4
Trappen afgewerkt met Triflex TSS
3/4
Oude trapafwerking
4/4

De bestaande vloerafwerking van de trappenhuizen waren verouderd en versleten. Dat is ook de reden dat de gemeente Haarlem in samenwerking met Spaarnelanden besloot dat er een nieuwe, duurzame en veilige vloerafwerking moest komen. Daarnaast was gemakkelijk onderhoud ook een belangrijk aspect.

Erkende Triflex applicateur De Groep RGVO is hier mee aan de slag gegaan. Er is gekozen voor het TSS systeem, dit systeem is duurzaam, goed te onderhouden en er wordt antislip in verwerkt voor de veiligheid. Doordat het systeem in veel verschillende kleuren leverbaar is, heeft het ook gezorgd voor een esthetische uitstraling van de trappenhuizen. Tot slot is het systeem geschikt voor zware belasting, dit is ook nodig in verband met het hoge bezoekersaantal.

Wat ook een belangrijke eigenschap is van het TSS systeem, is dat de uitharding snel is. Hierdoor is de overlast voor de bezoekers van de parkeergarage en de DAKKAS minimaal geweest. De trappen waren namelijk na 45 minuten na de applicatie alweer beloopbaar.

De trappen zijn nu weer duurzaam en veilig afgewerkt. Kortom: een mooi resultaat en een tevreden opdrachtgever!

Betrokken partijen:

  • Gemeente Haarlem
  • Spaarnelanden
  • DAKKAS
  • De Groep RGVO

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN