SAM

Dit is Triflex SAM! - Technologie op maat voor bouwplaatsen. 

Samen met Triflex SAM werken we aan een duurzame toekomst.

Triflex SAM staat voor Spray Application Machine en is een spuitapplicatiemachine voor 2-componenten Triflex-producten op basis van PMMA-hars. Tot nu toe werd de toepassing van vloeibare kunststof op basis van PMMA beschouwd als puur handwerk. Met de nieuwste ontwikkeling van Triflex is het machinaal aanbrengen een innovatie in de bouwindustrie.

Met behulp van de machine kunnen onze producten sneller en ergonomischer aangebracht worden. De basishars wordt geleverd in IBC's, wat betekent dat in tegenstelling tot het gebruik van blikken minder containerafval wordt geproduceerd.

Bovendien zorgt Triflex SAM voor een constante mengverhouding van katalysator en basishars. Het resultaat? Een oppervlak met constante kwaliteit.

Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Bekijk onderstaande video.

Alvast informatie over de mogelijkheden?

Waarom kiezen voor Triflex SAM?

Triflex SAM is een gamechanger in de verwerking van vloeibare kunststof en biedt veel voordelen.

De voordelen op een rijtje:

1. Snelheid
+ Tot 4 keer sneller dan handmatige verwerking
+ Korte bouwfasen, kortere blokkerings
tijden en snelle renovaties

2. Duurzaamheid
+ Besparingen op containerafval door het gebruik van IBC's
+ Emissie vrij mengproces

3Kwaliteit
+ Gelijkmatig spuitpatroon zonder materiaalverlies
+ Gelijkmatige toepassing door de juiste spuitkoptechnologie
+ Controle van materiaalverbruik door geïntegreerde teller uitlezing

4. Medewerkers
+ Ergonomisch werken door staande verwerking
+ Efficiëntere personeelsplanning door kortere bouwfasen
+ Aantrekkelijkere werkomstandigheden

Waar kan je Triflex SAM gebruiken?

Triflex SAM voldoet aan de eisen voor het waterdicht maken van oppervlakken en details op platte daken en parkeerdekken. Van de grondlaag, waterdichting tot aan de afdichting: dit kan allemaal met Triflex SAM worden aangebracht.

Daarnaast is er ook een sproeitechnologie beschikbaar die is aangepast aan de omstandigheden van het betreffende product. Naast een snellere toepassing biedt Triflex SAM het belangrijke voordeel dat hoogtemeters op bouwplaatsen gemakkelijk zonder problemen kunnen worden overwonnen.

Triflex SAM
1/3
2/3
3/3

Triflex Steps | ons MVO-beleid

Onlangs hebben wij onze nieuwe MVO-website, Triflex Steps, gelanceerd. Op dit platform presenteren we onze duurzaamheidsinitiatieven op het gebied van milieu, mensen, economie én bieden we, naast Triflex SAM, meer oplossingen voor een duurzame toekomst.

Triflex Steps staat voor Sustainable Together for the Economy, Planet and Social area

Onze focus ligt op samenwerking en het delen van expertise, zodat we gezamenlijk een positieve impact kunnen hebben op het milieu. Dit platform is dus niet alleen informatief maar ook inspirerend. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.triflexsteps.nl.

Let’s be sustainable together!

Wil je ook graag stappen maken naar een duurzame toekomst? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden met Triflex SAM! Wie weet sta jij straks ook samen met SAM op de bouwplaats.

Vrijblijvend contact opnemen