Renovatie galerijen Sint Janshaven

Als onderdeel van een grootschalig renovatieproject, werden de galerijen aan de Sint Janshaven in Rotterdam voorzien van een Triflex systeem. De renovatie vond plaats in een volledig bewoonde situatie, wat het project extra bijzonder/uitdagend maakte. Met de producten van Triflex was dit echter geen probleem.
Locatie
Rotterdam
Oplevering
Najaar 2023
Segment
Balkons en galerijen
Applicateur
Neston Betonconservering BV

De uitdaging

Het project werd in een volledig bewoonde situatie uitgevoerd. Het was dus van belang dat de vloeren weer snel beloopbaar zouden zijn, zodat de overlast voor de bewoners beperkt bleef. Daarnaast wilde de opdrachtgever graag dat de galerijen antislip zouden worden en een moderne uitstraling zouden krijgen.

Het resultaat
1/3
Het resultaat
2/3
Het resultaat
3/3

De oplossing

Gekozen is om de renovatie uit te voeren met het Triflex BAS 3-laags systeem. Bescherming, antislip en een aantrekkelijk uiterlijk worden in dit systeem gecombineerd tot een duurzame galerij afwerking. Daarnaast is dit systeem snel beloopbaar na het aanbrengen, wat in deze situatie van belang was.

Het proces

Erkend Triflex applicateur Neston Betonconservering BV heeft de klus uitgevoerd. Ze begonnen met het eraf schuren van de bestaande coating, waarna ze een membraan aanbrachten op de dilataties. Vervolgens konden ze het Triflex BAS systeem aanbrengen.

Het resultaat

De opdrachtgever is uitermate tevreden over het eindresultaat: een nieuwe strakke, antislip galerijvloer.