?
11.10.2022

Renovatie asfalt laag distributiecentrum

In een distributiecentrum is het van groot belang dat heftrucks en andere transportmiddelen zich goed kunnen vervoeren. Dit zorgt ervoor dat er efficiënt en veilig gewerkt kan worden.

Zo ook bij een distributiecentrum in het hoge Noorden, waar er diverse gaten, hobbels, bobbels en rafeling in de asfalt laag zorgden voor een slecht berijdbaar werkterrein. De heftrucks en pompwagens die daar aan het werk waren, hadden er veel last van. Tijd voor een renovatie dus!

Nieuwe asfalt laag
Nieuwe asfalt laag
1/4
2/4
Oude asfalt laag
Oude asfalt laag
3/4
Proces
4/4

Proces

Erkend Triflex applicateur Tissink Specialistische Afdichtingen (TSA) is hier mee aan de slag gegaan. Eerst zijn desbetreffende delen schoongemaakt en daarna zijn de losse en oneffen delen verwijderd. Vervolgens is het werkvlak afgeplakt met tape en is Triflex Asphalt Repro gebruikt. Na een half uur was het werkvlak volledig uitgehard en weer belastbaar. Er is gekozen voor Triflex Asphalt Repro omdat het sneldrogend is, de hechting uitstekend is met asfalt én omdat je er hoogteverschillen mee weg kan halen. Iets wat van belang was bij dit project, omdat er verschillende hoogteverschillen zaten in de ondergrond. Dit was niet meer werkbaar voor heftrucks en pompwagens, die daar laad-en los werkzaamheden uitvoeren. Door het toepassen van dit systeem is er weer een veilige en berijdbare ondergrond ontstaan.

Een belangrijke eis bij dit project was dat de transportbewegingen op het terrein zo min mogelijk gehinderd mochten worden. Door het toepassen van Triflex Asphalt Repro is dit behaald!

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, het contactformulier of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.