Renovatie galerijen Vivaldilaan

'Zoveel mooie complimenten over uitvoering en resultaat, daar doe je het voor!'
Meer weten?

Galerijen Vivaldilaan

De onbehandelde doorgestorte galerijen vertoonden al enige scheurvorming. Dankzij het Triflex BTS-P systeem, Kwartszand Grof is de onderliggende constructie volledig beschermd en daarnaast voldoende antislip.
Locatie
Schiedam
Oplevering
juni 2015
Segment
Balkons en galerijen
Applicateur
Rumitec Beton Onderhoud

Projectomschrijving

Vol lof spraken de bewoners van het complex aan de Vivaldilaan in Schiedam over zowel de uitvoering als het eindresultaat. 'Beter hadden we het ons niet voor kunnen stellen. Het Triflex systeem voldoet aan al onze eisen en wensen.'

De onbehandelde doorgestorte galerijen vertoonden al enige scheurvorming. Door het incident in Leeuwarden
in 2011 weet iedereen waar slechte bescherming van constructies toe leidt. Reden voor de VvE om in actie te komen. Woonplus Schiedam werd ingeschakeld om een partij te zoeken die tegemoet kon komen aan de wensen.

Duurzame bescherming van de constructie, een frisse uitstraling en zo min mogelijk overlast. Dat waren de eisen.

Een doorgestorte constructie welke gevoelig is voor weersinvloeden vraagt natuurlijk meer dan een simpele coating. Het Triflex BTS-P systeem, Kwartszand Grof biedt volledige bescherming van de onderliggende constructie, maar ook voldoende antislip. Niet geheel onbelangrijk op galerijen. En daarom is er gekozen voor het Triflex systeem.

Triflex applicateur Rumitec Beton Onderhoud heeft de opdracht gekregen om het systeem aan te brengen. Door een goede samenwerking tussen alle partijen is de uitvoering vlekkeloos verlopen. De overlast was minimaal en het eindresultaat verbluffend!

Casestudy
File

Gerelateerde referenties