Parkeervakbelijning The Edge

Met duidelijk kleurgebruik in de parkeergarage is een veilige bewegwijzering gerealiseerd.
Meer weten?

Parkeervakbelijning The Edge

Dit prestigieuze kantoorgebouw is gelegen op de Amsterdamse Zuidas en is op dit moment het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld. Applicateur Geerdink Markeringen uit Hengelo heeft in opdracht van G&S Bouw de markeringen en belijningen aangebracht.
Locatie
Amsterdam
Oplevering
oktober 2014
Segment
Parkeren, Infra
Applicateur
Geerdink Markeringen BV

Projectomschrijving

The Edge is op dit moment het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld. Het gebouw heeft een Breeam kwalificatie Outstanding gekregen, de hoogste score die ooit is afgegeven. Dit prestigieuze kantoorgebouw is gelegen op de Amsterdamse Zuidas en is het nieuwe hoofdkantoor van Deloitte/ AKD. G&S Bouw heeft het pand in opdracht van OVG Real Estate gebouwd. Applicateur Geerdink Markeringen uit Hengelo heeft in opdracht van G&S Bouw de markeringen en belijningen aangebracht.

Zoals voor het gehele pand, werd ook voor het aanbrengen van de parkeervakken en alle overige symbolen in de parkeergarage gezocht naar een duurzame oplossing. Hiervoor werd gekozen voor Preco Line 2K van Triflex. Een vloeibare 2-componenten coating op basis van Epoxy, die door de gladde afwerking een goede oplossing is voor parkeervakbelijningen. Het gladde oppervlak vermindert namelijk vuilaanhechting.

Het wensenpakket van de opdrachtgever bestond uit een veilige, ruime en duidelijke parkeergarage. Er is daarom gekozen om te werken met verschillende kleuren voor de vlakverdelingen en pijlen. Zo zijn bijvoorbeeld de parkeervakken voor mindervaliden blauw gemarkeerd en de parkeervakken met elektrische oplaadpunten groen. Andere kleuren die terugkomen zijn geel, wit en zwart. Alle kleuren zijn in overleg afgestemd en speciaal op maat geproduceerd.

Casestudy
File

Gerelateerde referenties