Parkeergarage Technolution

Een publieksvriendelijke parkeergarage met uitstraling en volledig waterdicht.
Meer weten?

Parkeergarage Technolution

Het nieuwe pand voor de Nederlandse vestiging van Technolution BV staat in Gouda. Een oplossing moest gezocht worden voor de vloer van de bijbehorende parkeergarage die bestaat uit een kanaalplaat en druklaag.
Locatie
Gouda
Oplevering
november 2013
Segment
Parkeren
Applicateur
Meekelenkamp Kunststof Techniek BV

Projectomschrijving

Technolution BV levert en ontwikkelt technologische oplossingen en diensten. Het nieuwe pand voor de Nederlandse vestiging staat in Gouda. Met de nieuwbouw en afwerking van de bijbehorende parkeergarage is in het voortraject al rekening gehouden met eventuele scheurvorming in de constructieve vloer op +1. Een oplossing moest gezocht worden voor de vloer die bestaat uit een kanaalplaat en druklaag.

Om deze reden is er in samenwerking met adviesbureau Programma van Eijsden geadviseerd om een scheuroverbruggend systeem toe te passen. Aangezien het een binnen situatie betreft is er van extreme weersinvloeden en directe zonbelasting geen sprake. Daarom is er gekozen voor het Triflex CPS-T+ systeem afgewerkt in een opvallende blauwe kleur. Dit systeem is scheuroverbruggend, duurzaam en beschermend. Op de hellingbaan is Triflex DeckFloor, variant 3 aangebracht. Dit systeem is uitermate geschikt voor hellingbanen die bestaan uit breedplaatvloeren. Voor de begane grondvloer verwachtte men geen scheurvorming omdat deze in het werk is gestort. Voor de afwerking van deze vloer voldoet daarom het Triflex CPS-C+ antislip systeem.

De wens van de opdrachtgever was een parkeergarage met uitstraling. Dit mocht echter niet ten koste gaan van de kwaliteit. Door het gebruik van verschillende systemen kon aan deze wens worden voldaan.

Gerelateerde referenties