Parkeerdek Tramsingel Breda

Een opvallend groene kleur
Meer weten?

Parkeerdek Tramsingel

Het nieuwe parkeerdek aan de Tramsingel in Breda is gebouwd in opdracht van Wonen Breburg. Het afdichten en afwerken van het parkeerdek liet echter even op zich wachten. De vochtigheidsgraad van de nieuw gestorte druklaag was lang te hoog. Pas toen deze 6% bedroeg, kon Meekelenkamp Kunststof Techniek beginnen met de afwerking.
Locatie
Breda
Oplevering
maart 2014
Segment
Parkeren
Applicateur
Meekelenkamp Kunststof Techniek BV

Projectomschijving

Het bovenste dek van het parkeerdeak moest bescherming geven aan de constructie. Daarnaast moest het ondergelegen dek met auto‘s beschermd worden tegen lekkage van het bovendek om problemen in de toekomst te voorkomen. Vanuit de opdrachtgever was de vraag naar een duurzaam, scheuroverbruggend en waterdichte afwerking in een niet standaard kleur, namelijk groen.

Het hoogwaardig gewapende parkeerdeksysteem van Triflex sloot perfect aan op dit wensenpakket. Dit systeem op basis van PMMA is duurzaam, slijtvast en scheuroverbruggend voor betonnen parkeerdekken met een hoge verkeersbelasting. Het zorgt er daarnaast voor dat de constructie voldoende wordt beschermd. Door de producten van Triflex te gebruiken is het parkeerdek nu gegarandeerd waterdicht en volledig gewapend afgedicht.

Het eindresultaat ziet er dan ook schitterend uit en ook de groene kleur komt goed tot zijn recht.

Gerelateerde referenties