Entreevloer boven parkeergarage lekkagevrij

Couperus Duin 3, Entreevloer Burg. Patijnlaan 594 t/m 814
Meer weten?

Entreevloer Couperus Duin 3

De entreevloer boven de parkeergarage vertoonde lekkage. Het afschot moest omgedraaid worden. Een speciaal geconstrueerde goot met nieuw aangebrachte hemelwaterafvoeren zorgt ervoor dat het water afgevoerd kan worden door de borstwering heen.
Locatie
Den Haag
Oplevering
december 2014
Segment
Balkons en galerijen
Applicateur
JL Kunststoffen BV

Projectomschrijving

Al jarenlang is VvE Couperus Duin 3 overtuigd van de kwaliteiten van Triflex. Daken, terrassen en galerijen zijn reeds voorzien van onze systemen. Dit keer was de uitdaging groot. De entreevloer boven de parkeergarage vertoonde lekkage. Het afschot moest omgedraaid worden.

De samenwerking tussen de VvE, Eldo BV, J.L. Kunststoffen en Triflex bleek ook deze keer weer een goede combinatie. Het overleg tussen de partijen heeft er voor gezorgd dat het afschot omgedraaid kon worden. Het Triflex BIS Aquapanel systeem kan in verschillende hoogtes geleverd worden. Hierdoor is het mogelijk om het vloerveld zo aan te passen dat er geen plassen meer op het vloerveld blijven staan. Omdat het water nu de andere kant op gaat, was een oplossing aan de zijde van de borstwering noodzakelijk. Deze speciaal geconstrueerde goot met nieuw aangebrachte hemelwaterafvoeren zorgt ervoor dat het water afgevoerd kan worden door de borstwering heen.

Er werd niet alleen naar het technische aspect gekeken. Ook de uitstraling speelde voor de opdrachtgever een belangrijke rol. Er is gekozen om de samenstelling van de granucol zo aan te passen dat de kleur perfect past bij het gebouw. Door de toepassing van het Triflex BIS Aquapanel systeem is er geen sparing in de afwerking zichtbaar, waardoor het vloeroppervlak één kleur heeft gekregen.

De snelle uitharding van de producten van Triflex, ook in december, hebben er voor gezorgd dat de bewoners weinig overlast hebben ondervonden.

Casestudy
File

Gerelateerde referenties