Nieuwe belijning Logistic Centre Weert

Een verbetering van de logistieke structuur in het magazijn
Meer weten?

Belijning Logistic Centre Weert

De groei van de activiteiten van het bedrijf maakt een verbetering en aanpassing van de structuur van de logistiek in het magazijn en vervanging van de bestaande halbelijning noodzakelijk.
Locatie
Weert
Oplevering
januari 2015
Segment
Infra, Industrie
Applicateur
Dassen Gronsveld BV

Projectomschrijving

Logistic Centre Weert BV is een logistieke dienstverlener actief binnen het fulfilment-segment. Zij verzorgen niet alleen de dagelijkse zendingen in binnen- en buitenland. Ook nemen zij het voorraadbeheer, de opslag en het verzendklaar maken van de goederen voor hun klanten uit handen. De groei van de activiteiten van het bedrijf maakt een verbetering en aanpassing van de structuur van de logistiek in het magazijn en vervanging van de bestaande halbelijning noodzakelijk.

Voor het aanbrengen van de nieuwe halbelijning heeft LCW er voor gekozen om samen te werken met Dassen Gronsveld BV. Voordat zij konden beginnen met het aanbrengen hiervan, moest de oude tape verwijderd worden. LCW is een hard groeiende organisatie met uitbreidingsplannen voor hun opslagcapaciteit in de toekomst. De nieuwe halbelijning is daarom van tijdelijke aard waardoor er gekozen is voor het uit 1-komponent bestaande Preco Line 300. Voor het markeren van de vakken is gekozen voor een gele belijning. De locaties waar geen goederen neergezet mogen worden, zijn met rode lijnen gemarkeerd. De Preco Line 300 is airless verspuitbaar. Mede hierdoor is het eenvoudig verwerkbaar en een perfecte oplossing voor toepassingen zoals halbelijningen.

Gerelateerde referenties