Balkons Residence Parckhove

Het Triflex ProDrain systeem voorkomt lange, dure sloop en heropbouw.
Meer weten?

Balkons Residence Parckhove

Tijdens de bouw in 1984 zijn de balkons voorzien van hardgebakken tegels. Door de jaren heen zijn deze beschadigd geraakt en is de ondergrond volledig verzadigd met water. Met veel lekkageproblemen tot gevolg. De oplossing werd gevonden in het Triflex ProDrain systeem.
Locatie
Den Haag
Oplevering
mei 2014
Segment
Balkons en galerijen
Applicateur
De Groep RGVO BV

Projectomschrijving

Het kleinschalige appartementencomplex “Residence Parckhove” is gebouwd in 1984. Destijds zijn de balkons voorzien van hardgebakken tegels. Door de jaren heen zijn deze beschadigd geraakt en is de ondergrond volledig verzadigd met water. Met veel lekkageproblemen tot gevolg. Het slopen van de tegels was echter geen oplossing.

De oplossing werd gevonden in het Triflex ProDrain systeem. Dit systeem voorkwam dat een lange, dure sloop en heropbouw van een stabiele maar vochtige ondergrond noodzakelijk was. Het zorgt ervoor, dankzij de speciale randprofielen, dat eventueel opstijgend restvocht wordt afgevoerd.

De wens om het vloerveld ook van een luxe afwerking te voorzien, die tevens onderhoudsvriendelijk en duurzaam is, was geen enkel probleem. Het Triflex BTS-P systeem houdt niet alleen het Triflex ProDrain systeem waterdicht, maar geeft de balkons een eigentijdse uitstraling. Een uitstraling die past bij de wensen van de bewoners.

Gerelateerde referenties