Balkons en trappen Geraniumhof

Door gebruik te maken van 2 varianten van het Triflex BAS systeem, heeft ieder oppervlak de behandeling gekregen die nodig was.
Meer weten?

Balkons en trappen Geraniumhof

Als iets voor gevaarlijke situatie kan zorgen is, zijn het wel trappen die onvoldoende antislip hebben. Dat was ook bij de onbehandelde trappen van de Geraniumhof in Groningen het geval. Dit probleem moest dus opgelost worden.
Locatie
Groningen
Oplevering
juli 2014
Segment
Balkons en galerijen
Applicateur
Neston Betonconservering

Projectomschrijving

Als iets voor gevaarlijke situatie kan zorgen is, zijn het wel trappen die onvoldoende antislip hebben. Dat was ook bij de onbehandelde trappen van de Geraniumhof in Groningen het geval. De trappen waren de enige toegang tot de woning, dus regelmatig werden de bewoners geconfronteerd met onveilige situaties. Het probleem moest dus opgelost worden, waarbij de overlast van het aanbrengen van een degelijk antislipsysteem zoveel mogelijk werd beperkt. Het was natuurlijk niet de bedoeling dat bewoners dagen lang niet in of uit hun huis konden.

Maar niet alleen de onveilige trappen ontnamen het woonplezier van de bewoners. Ook de gladde balkons. Deze waren onbehandeld en raakten verweerd.

De oplossing voor zowel de trappen als de balkons werd gevonden in het duurzame, sneluithardende Triflex BAS systeem. Het systeem heeft 2 varianten, waardoor voor ieder oppervlak de beste oplossing geboden kon worden. Trappen worden op een andere manier gebruikt dan balkons. Het 3-laags Triflex BAS systeem vangt moeiteloos de extra wrijving op. Op balkons is dit niet nodig, zodat hier voor het 2- laags Triflex BAS systeem gekozen kon worden. Door gebruik te maken van één kleur op de trappen en balkons is een mooie, moderne uitstraling ontstaan.

Gerelateerde referenties