09.09.2021

Parkeervoorziening The Grid technisch en esthetisch vernieuwd

De bestaande afwerking van de aangrenzende parkeervoorziening van Business Center The Grid in Utrecht, was versleten en oogde zeer slordig. De wens van de opdrachtgever was een duurzame, snel berijdbare, waterdichte en esthetische parkeervoorziening voor bezoekers. Daarnaast was het belangrijk dat de uitstraling en kwaliteit paste bij het ontwerp van het gebouw. 

1/3
2/3
3/3

Meekelenkamp Kunststof Techniek heeft de vloeren van de parkeervoorziening onder handen genomen. Er is gekozen voor een esthetisch, duurzaam en slijtvast gietvloersysteem. Het beschermt de constructie en door de antislipwerking wordt de veiligheid van de gebruikers verhoogd. Daarnaast geeft het systeem het parkeerdek de gewenste uitstraling vanwege de vele beschikbare kleurvariaties. Het resultaat mag er wezen. Door het inschakelen van ervaren applicateurs en het gebruiken van hoogwaardige producten en materialen, zijn de parkeerdekken voorzien van duurzaam beschermde vloeren die weer voor jaren meegaan. Het parkeerdek kan zowel technisch als esthetisch weer jaren vooruit en biedt ook plek voor gebruikers van elektrische auto's.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN