?

Op de weg

Lijnen in de juiste richting
Meer weten?

Veilig de weg op door zichtbare markeringen

De kwaliteit van het wegenoppervlak en de zichtbaarheid van markeringen zijn een belangrijk onderdeel van de verkeersveiligheid. Triflex biedt duurzame kwaliteitsmaterialen die bestand zijn tegen zware belasting en het toenemende verkeer.

wegmarkering
1/5
markering weg straatkleed
2/5
oranje markering
3/5
markering kruispunt
4/5
wegmarkeringen
5/5

CE-markering

Als eerste in Europa voldoet Triflex aan alle eisen om de CE-markering (Conformité Européenne) te mogen dragen. Dit betekent dat de markeringsproducten van Triflex in overeenstemming zijn met de Europese regelgeving. Rijkswaterstaat en lagere overheden hebben officieel bevestigd CE-gemarkeerde producten te accepteren (naast het KOMO-certificaat, waarmee een product of bouwproces nationaal wordt goedgekeurd). Hierdoor kunnen wij onze wegmarkering nu ook in Europa toepassen.

PMMA

Speciaal voor wegen bieden wij diverse duurzame markeringsproducten op basis van koudplasten (PMMA). Koudplastsystemen hechten aan vrijwel iedere ondergrond en zijn ten opzichte van thermoplastsystemen en wegenverf veel minder onderhevig aan slijtage. Koudplasten kunnen zowel vlak als in structuurmarkering worden aangebracht. Als er een betere zichtbaarheid nodig is bij donkere en natte omstandigheden, zijn beide verschijningsvormen mogelijk als Type II markering. 

Downloaden

Brochure Houvast op de weg

Weten wat Triflex voor u kan betekenen? Bel ons gerust op 038 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl