08.11.2021

Ontmoet Triflex’ dak-expert op vakbeurs Daken & Zaken

Op 11 november 2021 wordt er in Evenementenhal Gorinchem de allereerste editie van de dakenvakbeurs ‘Daken & Zaken’ georganiseerd. Tijdens deze beurs komen diverse partijen binnen de dakenbranche bij elkaar en wordt er boordevol kennis gedeeld op het gebied van platte en licht hellende daken. Vanzelfsprekend is Triflex hier ook aanwezig!

Triflex biedt duurzame en doordachte daksystemen en geven elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare afdichting. Zo voorkomt u lekkage en kostbare waterschade. Industriële daken, groendaken, ontwerpen met een uitgesproken architectuur, historische werken, dakbedekking met antislip looppaden, de hoogwaardige producten van Triflex maakt ze zorgvuldig waterdicht. Ook afdekkingen en kunstwerken als vijvers en waterpartijen worden met Triflex volkomen lekvrij en representatief. Benieuwd naar ons breed scala aan oplossingen? Dak-expert Simon kijkt er naar uit om u te ontmoeten en hier alles over te vertellen op stand 148. Tot dan! 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN

Gerelateerd nieuws