09.02.2019

Xperts geven advies: lekkage problemen

Een passende oplossing voor elke uitdaging

Onze rayonmanagers komen in de praktijk diverse problemen en uitdagingen tegen. Te denken aan scheurvorming, lekkages, slijtage en loslatende coatings. Voor elk probleem dat zij tegenkomen is er een passende oplossing te bedenken. Zo ook voor wat rayonmanager Machiel Regtvoort recentelijk tegenkwam. 

Thumbnail
Drainerende grindafwerking
1/3
Thumbnail
Afwerking met ProDetail
2/3
Afwerking met Triflex ProDetail op het dak
Afwerking met ProDetail op het dak
3/3

“Tijdens een afspraak stuitte ik op een drainerende grindafwerking, waar zichtbaar lekkage problemen te zien zijn. Er is geprobeerd deze lekkageproblemen te verhelpen door een afdichting aan te brengen. Echter, bij het aanbrengen van een afdichting op een drainerende grindafwerking heeft water vrij spel. Water kan namelijk op deze manier nog steeds onder de afdichting komen. De lekkages worden hierdoor niet verholpen en blijven juist bestaan of verergeren zelfs”, vertelt hij.   
 

Geschikte oplossing 

Volgens Machiel is de meest voor de hand liggende oplossing het verwijderen van de drainerende grindafwerking. “Door het verwijderen van de drainerende afwerking is het mogelijk om een waterdichte afwerking aan te brengen tot op de solide ondergrond. De meest geschikte oplossing hiervoor is het toepassen van een vloeibare afdichtingshars, zoals Triflex ProDetail. Hiermee wordt tot in het kleinste detail een volledige naadloze waterdichting gecreëerd.”

Meer weten? 

Wilt u meer weten over hoe soortgelijke problemen het beste kunnen worden opgelost? Of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@triflex.nl of bel naar +31 38 460 20 50. We helpen u graag verder!

Gerelateerd nieuws