13.05.2020

Wegmarkeringen met CE-waardige kwaliteit

Begin 2018 bereikte Triflex een hoogtepunt voor de wegmarkeringen: als eerste in Europa de CE-Markering bemachtigen voor een aantal van onze wegmarkeringsmaterialen. Sinds 2017 is het behalen van deze goedkeuring, als gelijkwaardige Europese variant van de nationale KOMO-certificatie, mogelijk. Ons doel? Meer koudplastische wegmarkeringen op de markt brengen met een CE-waardige kwaliteit!

We timmeren hard aan de weg om nieuwe innovatieve producten te ontwikkelen. Zo hebben diverse varianten van onze twee-componenten systemen zich weten te kwalificeren als Type II-markering, met de eigenschap ook goed zichtbaar te zijn bij duisternis en natte weersomstandigheden. Bij de duurzaamheidstesten kwamen deze varianten zeer goed uit de verf!

 
Nieuwe varianten met CE-markering

Eerder werden de koudsprayplast (laagdikte van 0.6 mm), diverse koudplastische spettermarkeringen en vlakke markeringen (laagdikte van 3.0 mm) gekwalificeerd als Type II. Als uitbreiding hierop hebben wij twee nieuwe systemen met een geringe laagdikte toegevoegd aan de reeks materialen met CE-markering.  

De basis van onze nieuwe vlakke, koudplastische markering is ontstaan door de vraag vanuit de markt, namelijk meer varianten wegmarkeringen, zowel in soort als uitvoering. Onze nieuwe systemen zijn in zowel 1.5 mm als 2.0 mm aangeboden voor kwalificatie. Ook deze varianten hebben de duurzaamheidstest glansrijk doorstaan! Vanzelfsprekend werden deze markeringen gecombineerd met de speciale nastrooimix, waardoor ze ook Type II zijn gekwalificeerd.  

 
Met deze uitbreiding kan er een breed scala aan goedgekeurde, gecertificeerde markeringssystemen worden aangeboden. Geschikt voor verschillende situaties, volledig in lijn met de visie en eisen gericht op de toekomst!

 

Informatie
Wilt u meer weten over onze wegmarkeringen of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact opnemen