10.02.2021

Schade aan het wegdek verhelpen tijdens de winterperiode

Door de aanhoudende vorst verschenen er vandaag op onder andere NOS en het AD berichten over vorstschade aan de wegen in ons land. Het gevolg: afgesloten wegen, lange files en de kans op gevaarlijke situaties op de weg wordt vergroot.

Niet alleen door de aanhoudende vorst, maar ook door nattigheid en strooizouten kan er schade aan de weg ontstaan. Naast dat het een grote ergernis voor veel weggebruikers is, vormt het ook een potentieel gevaar voor het verkeer. Wegbeheerders spannen zich daarom dagelijks in om de schade aan wegen snel te herstellen.

Onze oplossingen
Speciaal voor reparaties aan asfalt is er een koud toepasbare gietmortel ontwikkeld voor duurzame reparaties: Triflex Asphalt Repro. De zeer slijtvaste mortel heeft een uitstekende hechting op de meest voorkomende ondergronden en zijn zeer flexibel. Tevens kunnen reflectoren, biggenruggen en drempels ermee vastgezet worden. Met Triflex Asphalt Repro blijft het herstelde stuk asfalt jaren goed, waardoor nieuwe reparatiekosten en oponthoud door wegwerkzaamheden wordt voorkomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN