?
07.11.2018

Opfrisbeurt voor dakafwerking woningcorporatie Vidomes

Na jaren was de dakbedekking van het kantoor van woningcorporatie Vidomes in Delft hard aan vervanging toe. Doordat de details van de onderzijde van het bestaande dakvlak op een specifieke manier waren ontworpen, moesten de delen van de gevel gedemonteerd worden om een nieuw daksysteem aan te brengen. Hierdoor was niet de eerste en de beste dakbedekking geschikt en moest er een passende oplossing worden bedacht.

dakafdichting Vidomes
1/3
dakafwerking woningcooperatie delft
2/3
dakafwerking woningcooperatie delft
3/3
Missing media-item.

Twee belangrijke vereisten waren dat de dakbedekking waterdicht moest zijn en het gebouw zijn esthetische waarde zoveel mogelijk moest behouden. Om aan deze eisen te voldoen bedacht Dakbedekkingsbedrijf Elro een oplossing, namelijk over de bestaande pvc-dakbedekking het Triflex ProTect-systeem aanbrengen. Zo was er geen mechanische bevestiging nodig en zou de uitstraling van het gebouw ook nog eens behouden blijven.

Meer weten?

In de casestudy leest u meer over hoe het dak van woningcorporatie Vidomes is opgeknapt. Heeft u vragen of wellicht een uitdaging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 38 460 2050 of mail naar info@triflex.nl

Bekijk de casestudy hier