?
21.04.2021

Vernieuwde vloerafwerking appartementencomplex Kromme Dreef

Bij appartementencomplex Kromme Dreef in Spijkenisse, ontstonden er door externe invloeden enkele schades in de afwerking en het ophoogsysteem van de galerijen. De wens van de opdrachtgever was om de galerijen een nieuwe en moderne uitstraling te geven met een lange levensduur en daarnaast een veilige loopvoorziening voor de veelal oudere bewoners te creëren. 

1/2
2/2

Aan Rumitec Beton Onderhoud de opdracht om de renovatie te realiseren met de duurzame producten van Triflex. Er is begonnen met het vervangen van de beschadigde delen in het ophoogsysteem, middels een volledig waterdicht en naadloos Triflex ophoog- en isolatiesysteem. 

De gehele vloer is voorzien van een gietvloersysteem dat het oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermd. Doordat de detailaansluitingen en voegen volledig met het gewapende membraan van Triflex worden afgedicht, is het systeem gegarandeerd waterdicht en daarnaast ook makkelijk te onderhouden. Tot slot zijn de houten trappen voorzien van een coating die door een zorgvuldige opbouw zijn slijtvastheid en antislip waarborgt. De galerijvloeren en trappen zijn weer voor jaren beschermd. De opdrachtgever is zeer tevreden met het eindresultaat. 

Benieuwd naar de mogelijkheden  of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN