?
17.06.2021

Vernieuwd aanzicht entree TNO-pand Rijswijk

De entree van het TNO-pand in Rijswijk verkeerde zich in zeer slechte staat. De bestaande coating liet los en er ontstonden lekkages door de slecht afgewerkte detailleringen. Tevens was de uitstraling hoognodig aan vervanging toe. Applicateur BP Management kreeg de taak om het project aan te pakken met de duurzame producten van Triflex. 

Entree TNO-pand Rijswijk Triflex
1/3
Entree TNO-pand Rijswijk Triflex
2/3
Entree TNO-pand Rijswijk Triflex
3/3

De keuze is gevallen op een volledig gewapend, scheuroverbruggend en wortelwerend afdichtingsysteem dat duurzame zekerheid biedt op ieder oppervlak. Tevens helpt dit membraan veelvoorkomende problemen zoals krimp- en plooivorming en lekkages te voorkomen. Om hoeken en complexere detailleringen ondoordringbaar en naadloos te maken, is er daarnaast gekozen voor een hoogwaardig, flexibel en hydrolysebestendig systeem dat ieder detail omsluit als een tweede huid. Als eerst is de bestaande coating verwijderd, waarna het beton is hersteld en de systemen zorgvuldig zijn aangebracht. 

Het proces is naar wens verlopen en de jarenlange problemen en schades zijn nu definitief opgelost met de duurzame Triflex-afwerkingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN