07.09.2021

Veilige parkeervoorziening voor groene auto's

We zien naast reguliere parkeerplekken ook steeds meer elektrische oplaadpunten in parkeervoorzieningen. Zo kunnen mensen met een elektrische auto, ook wel groene auto genoemd, veilig parkeren en opladen.
 

1/2
2/2

Als men onderweg ergens wilt parkeren, is een parkeergarage een eenvoudige optie. Het is dan prettig als de batterij van de auto na een afspraak weer volledig vol zit en er weer comfortabel gereden kan worden. Triflex draagt graag een steentje bij aan het optimaliseren van parkeerplekken met oplaadpunten. Zo biedt Triflex meerdere duurzame oplossingen met een esthetische afwerking voor parkeervoorzieningen. 

Te denken aan een goede routestructuur voor gebruikers, die overzichtelijk, zichtbaar, begrijpelijk, berijdbaar en beloopbaar is. Kleurgebruik of benamingen maakt afdelingen en verdiepingen herkenbaar voor de bezoeker. Daarnaast kan, om de veiligheid voor elektrische en reguliere auto’s te vergroten, een antislip coatingsysteem op de vloer een veilige uitkomst bieden. 

Duidelijke markeringen
Naast de bewegwijzering met borden zijn ook de markeringen belangrijk voor de verkeersveiligheid. De belijning en pijlen voor de rijroute, looproute en parkeervakken moeten op de juiste plekken worden aangebracht. De loopsuggestiepaden richting voetgangersoversteekplaatsen en markeringen op de wanden moeten tevens niet vergeten worden. Op deze manier kunnen gebruikers van elektrische auto’s veilig hun weg vinden in de parkeergarage. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN