?
06.05.2020

Veilige en esthetische afwerking parkeergarage Leidschendam

In Leidschendam wordt er sinds 2016 hard gewerkt aan het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. Het unieke retail concept biedt de perfecte combinatie van winkelen, lekker eten en ontspannen. Grote internationale modemerken tekenen massaal vanwege de ideale locatie. Het eerste deel van het winkelparadijs is al geopend en in de tweede helft van 2020 zal het volledig verbouwd zijn.

Leidschendam Parkeerdek Triflex
1/4
afwerking parkeergarage Leidschendam details
2/4
parkeergarage Leidschendam details
3/4
parkeergarage Leidschendam details
4/4

Duurzame systemen voor elke ondergrond
Om ervoor te zorgen dat het vernieuwde winkelcentrum aantrekkelijk, veilig en toegankelijk wordt voor bezoekers, moest de parkeervoorziening onderhanden worden genomen. Iedere ondergrond heeft bepaalde eigenschappen en stelt zijn eigen eisen. De hellingbanen dienen bijvoorbeeld voldoende verkeersbelasting aan te kunnen, het parkeerdak volledig waterdicht en de inpandige parkeergarage antislip en slijtvast afgewerkt te worden.

Tevens was de uitstraling een onmisbaar punt. Er is gekozen voor sprekende kleuren in de parkeervoorziening. Niet alleen voor de sfeerbeleving, maar ook voor de veiligheid. Loopstroken in contrasterende kleuren zorgen voor een veilige routing.


Een esthetische parkeergarage met logische routing
De tweelaagse inpandige parkeergarage, de hellingbanen en het parkeerdak worden dankzij de hoogwaardige systemen van Triflex voor jaren beschermd. Door kleurgebruik krijgt de parkeervoorziening haar eigen identiteit en wordt het de gebruiker makkelijk gemaakt om op een veilige en prettige manier de weg te vinden in een openbare ruimte. Momenteel is de tweelaagse ondergrondse parkeergarage nog in uitvoering, die tevens met dezelfde uitstraling en eigenschappen wordt uitgevoerd.

Informatie
Meer weten of benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)38 460 2050 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.