?
09.06.2020

Triflex aanwezig op eerste online Verbindingsfestival

Aanstaande donderdag 11 juni vindt het eerste online Verbindingsfestival plaats. In samenwerking met diverse kennispartners organiseert Acquire Publishing dit veelbelovende web-evenement, waar ook wij aan zullen deelnemen.

Tijdens dit online festival verbinden we professionals met elkaar en wordt er boordevol kennis gedeeld op het gebied van architectuur, vastgoed, mobiliteit en zorg. Daarnaast is er uiteraard genoeg ruimte om te netwerken en te ontspannen.

Het thema dat tijdens deze editie centraal staat, is ‘Slimme en Gezonde Stad’. Het doel? Professionals inspireren en stimuleren door hen te verbinden rondom dit belangrijke thema. Door een grote diversiteit aan doelgroepen bij elkaar te brengen en kennis te delen over één thema, maakt het Verbindingsfestival impact in een tijd van gezondheidscrisis. Samen streven wij naar een mooier, slimmer en gezonder Nederland!

Triflex en duurzame mobiliteit
De overheid heeft zich gecommitteerd aan de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs met als doel: de opwarming van de aarde beperken tot ruim onder 2 graden Celsius, door middel van een forse reductie in CO2-uitstoot. De Nederlandse overheid heeft een klimaatplan opgesteld, dat geldt voor de periode tussen 2021 en 2030. Samengevat ligt de focus qua mobiliteit op de ontwikkeling van emissieloze vervoersmogelijkheden en het stimuleren van mobiliteit middels duurzaam vervoer, zoals de fiets en het openbaar vervoer. Tijdens het Verbindingsfestival laten wij u kennismaken met de connectie tussen Triflex en duurzame mobiliteit. 

De transitie naar een ‘duurzamere omgeving’ heeft ook veel gevolgen voor de infrastructuur en de gebouwde omgeving. Zo is er bijvoorbeeld een enorme groei in het aantal fietsparkeergarages. Maar ook komen er steeds meer parkeergarages voor auto’s aan de rand van de stad waarna men met het openbaar vervoer verder reist. Deze gebouwen moeten duurzaam beschermd worden, zodat er niet gesloopt hoeft te worden. Slopen kost namelijk veel CO2. Tijdens dit evenement geven wij een interessante lezing op het gebied van ‘duurzame mobiliteit’.

Wilt u ook aanwezig zijn bij het Verbindingsfestival? Meld u dan gratis aan via onderstaande button. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via +(0)38 460 20 50 of mailen naar info@triflex.nl.

Vraag hier uw gratis ticket aan