18.04.2021

Triflex aanwezig op derde editie Verbindingsfestival

In samenwerking met diverse kennispartners organiseerde Acquire Publishing afgelopen jaar het virtuele Verbindingsfestival. Na twee succesvolle edities, staat de derde op donderdag 22 april alweer voor de deur. Vanzelfsprekend is Triflex hier weer aanwezig! 

Tijdens dit online festival verbinden we professionals met elkaar en wordt er weer boordevol kennis gedeeld. Daarnaast is er uiteraard genoeg ruimte om te netwerken en te ontspannen. Het thema dat ook tijdens de derde editie centraal staat, is ‘De Gezonde stad’. De leefomgeving waarin we wonen, werken en recreëren heeft invloed op onze gezondheid, dagelijks. Echter, is een gezonde leefomgeving geen gegeven. Dat moet én kan anders! Tijdens de derde editie komen thema's als lucht en geluid, spelen en bewegen, groen en klimaat, binnen- en buitenruimte én zorg en gezondheid aan bod. 

Kansen op daken

Het wordt steeds drukker op de Nederlandse daken. Een dak als kunstobject, om op te recreëren of te parkeren, om energie mee te winnen of om water op te beheren; de afgelopen jaren heeft het dak veel extra functies gekregen. En waarom ook niet? De ruimte is er en de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Dat daken nieuwe functies krijgen, is eigenlijk heel logisch: de extra ruimte op woningen en gebouwen is nu eenmaal beschikbaar en ze geven tal van mogelijkheden. Om die mogelijke functies aan te geven, gebruiken we een kleurensysteem. 

Jan Henk Tigelaar (Directeur Rooftop Revolution) is een gepassioneerde voorvechter voor een duurzame samenleving en wil graag een positieve impact maken. Onbenutte daken bieden daarvoor een enorme kans. Benieuwd naar zijn visie? Aanstaande donderdag zal hij tijdens het verbindingsfestival om 16.20 uur hierover een sessie verzorgen. Ook zal Triflex tijdens het festival aanwezig zijn voor al uw vragen over de mogelijkheden op het dak! 

Wilt u dit evenement niet missen? Meld u dan gratis aan voor de livestream via onderstaande button. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via +(0)38 460 20 50 of mailen naar info@triflex.nl.

Meld u hier gratis aan

Gerelateerd nieuws