31.03.2021

Toekomstbestendige monumenten

Monumenten zijn een perfect voorbeeld van verduurzaming; ze zijn vaak al honderden jaren oud en in wezen al zeer duurzaam en circulair. Tevens vormen de historische gebouwen een artistieke inspiratiebron met een waardevolle status. Daarom is het belangrijk dat het duurzaam erfgoed zorgvuldig onderhouden wordt en de cultuurhistorische waarde behouden blijft. Dit vraagt om een specifieke oplossing, want ieder monument heeft natuurlijk zijn eigen functie, vorm en grootte.

1/2
2/2

Triflex biedt duurzame materialen die afdichten, scheuren repareren en oppervlakken egaliseren. De vloeibaar aan te brengen systemen zijn ideaal voor de renovatie van deze vaak oude bouwwerken of onderdelen zoals goten, gevels en muren. Door de flexibiliteit ontstaat een volledig naadloos geheel dat volledig hecht aan de ondergrond en eventuele complexe vormen moeiteloos volgt. De multi-toepasbare systemen zijn makkelijk verwerkbaar, hebben een snelle uitharding, zijn uv-bestendig, wortelwerend en hydrolysebestendig. Tevens zorgen de afdichtingssystemen voor een hermetische afsluiting tussen de verschillende materialen die al aanwezig zijn. Door de zeer lange levensduur van de Triflex-systemen is de noodzaak voor vervanging pas veel later dan bij andere producten. Dit betekent een lagere milieubelasting, doordat je pas jaren later weer renovatie- en herstelwerkzaamheden dient uit te voeren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN