?
14.10.2019

Snelhardende reparatiemortels

Gaten en scheuren in de weg zijn niet alleen een grote ergernis voor veel weggebruikers, ze vormen ook potentieel gevaar voor het verkeer. Wegbeheerders spannen zich daarom dagelijks in om de schade aan wegen snel te herstellen.

Flexibel en slijtvast

Beschadigingen repareren aan de betonlaag en het asfalt of een putrenovatie uitvoeren kan eenvoudig gedaan worden met speciaal ontwikkelde reparatiemortels. Hiervoor heeft Triflex mortels ontwikkeld die snel te verwerken zijn. Belangrijke eigenschappen die de mortels bevatten zijn de zeer slijtvastheid, uitstekende hechting op de meest voorkomende ondergrond en ze zijn blijvend flexibel, waardoor de mortels tot op zeker hoogte de werking van bepaalde ondergronden opvangen. Ook reflectoren, biggenruggen, drempels kunnen hiermee vastgezet worden.

Onze oplossingen

Speciaal voor reparaties aan asfalt is Triflex Asphalt Repro ontwikkeld, een koud toepasbare gietmortel voor duurzame reparaties aan wegen, straten en industrieterreinen. Met deze reparatiemortel blijft het herstelde stuk asfalt jaren goed, waardoor nieuwe reparatiekosten en oponthoud door wegwerkzaamheden worden voorkomen. Voor reparaties van beton- en cementconstructies gebruikt u Triflex Cryl RS 240, een tweecomponentenmortel op basis van PMMA.

Verlijmen

Om sensoren, detectielussen, reflectoren en wegdekelementen te bevestigen hebben wij Triflex Cryl R 238, een snelhardende en flexibele mortel. Deze mortel heeft een lage viscositeit en is daarom meer geschikt in situaties waarin een product ‘gesteld’ moet worden of wanneer een voeg wat breder is.

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31(0) 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.