28.06.2021

Parkeergarages High Tech Campus gerenoveerd

High Tech Campus is een agglomeraat van diverse technisch ingestelde bedrijven, die geclusterd zijn op één groot bedrijventerrein. De parkeergarages bij de High Tech Campus in Eindhoven waren na circa 20 jaar sterk verouderd en hoognodig aan vervanging toe. Triflex heeft hiervoor een adviesrapport gemaakt, zodat de parkeergarages weer voor een lange tijd mee kunnen, waarbij de constructieve veiligheid wordt gewaarborgd. 


Meekelenkamp Kunststof Techniek begon dit jaar aan de renovatie en het onderhoud van de eerste drie parkeergarages. Als eerste zijn de verslechterde delen plaatselijk verwijderd en ingewerkt. Daarna is het gehele oppervlak voorzien van een duurzame en scheuroverbruggende gietvloer op basis van PMMA. De goten zijn allemaal getest en grotendeels vervangen door op maat gemaakte nieuwe goten, die op hun beurt geheel waterdicht gemaakt.  

Het gewenste resultaat is behaald. Door het inschakelen van ervaren applicateurs en het gebruiken van hoogwaardige producten en materialen, zijn de parkeerdekken voorzien van duurzaam beschermde vloeren die weer voor jaren meegaan. De andere vier parkeergarages zullen volgend jaar worden gerenoveerd.  

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN