?
15.12.2020

Optimale slijtvastheid voor hellingbanen

De vloeren van parkeergarages hebben een hoop te verduren, zeker hellingbanen. Deze worden zwaar op de proef gesteld door de auto’s die er overheen rijden. Daarnaast komen dooizouten en andere substanties in de ondergrond. Triflex’ duurzame en slijtvaste gietvloersystemen bieden hierbij een uitkomst.

1/1

Naast volledig gewapende, scheuroverbruggende systemen biedt Triflex bijvoorbeeld ook beschermende systemen met een optimale slijtvastheid, speciaal voor hellingbanen. Een groot voordeel, door de diversiteit aan kleuren, hoeft de hellingbaan geen groot contrast te vormen met de rest van de parkeergarage. De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor hellingbanen met een hoge verkeersbelasting. Het beschermt de constructie en door de antislipwerking wordt de veiligheid van de gebruikers verhoogd. Onze systemen laten zich perfect combineren met een hellingbaanverwarming, zodat deze vorstvrij is en dus ook ’s winters veilig toegankelijk is. 

Een breed scala aan kleuren
Kleurgebruik speelt tegenwoordig een belangrijk rol, vooral bij de bouw of de herindeling van hellingbanen en parkeervoorzieningen. Triflex' membranen geven de hellingbanen de gewenste uitstraling vanwege de vele beschikbare kleurvariaties. Geen donkere, grijze garages meer maar goed verlichte en representatieve garages met duidelijke kleurindelingen en routing.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@triflex.nl of via het contact formulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN