?
27.05.2020

Opknapbeurt voor parkeerdek Erasmusbrug

Het parkeerdek van een meerlaagse parkeergarage, gelegen aan de rand van het centrum van Rotterdam, was hoognodig aan vernieuwing toe. Door invloeden van regen, zout, UV en mechanische belasting ontstond er schade aan de toplaag van het dek. Tevens zorgde de aanwezige scheurvorming ervoor dat externe invloeden de constructie konden aantasten. Een uitdagend én indrukwekkend project: het dek is namelijk gelegen aan de voet van de Erasmusbrug en direct naast de, in aanbouw zijnde, hoogste woontoren van Nederland: de Zalmhaventoren.

parkeerdek Erasmusbrug Rotterdam
1/5
vernieuwen parkeren Erasmusbrug Rotterdam
2/5
vernieuwen Erasmusbrug Rotterdam
3/5
renovatie parkeerdek Erasmusbrug Rotterdam
4/5
vernieuwen parkeerdek Erasmusbrug Rotterdam
5/5

Parkeergarages bestaan uit grote oppervlakken die vaak worden blootgesteld aan extreme (weers-)omstandigheden. Er is daarom gekozen voor een scheuroverbruggend systeem dat mechanisch belastbaar en uiterst hydrolyse bestendig is. Daarnaast is het systeem volkomen naadloos. Applicateur Rumitec (deskundige in de verwerking van Triflex) ging nauwkeurig aan de slag met de producten van Triflex. Eind april is het project opgeleverd naar tevredenheid van opdrachtgever VvE Diensten Nederland Breda BV. Het parkeerdek is nu weer voor jaren beschermd.

Informatie
Meer weten over dit project of benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)38 460 2050 of via het contactformulier. We helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op