?
18.05.2020

Moderne woontoren krijgt gloednieuwe parkeergarages

In opdracht van SDK Vastgoed heeft Stam + De Koning - naast een reeds eerder gebouwd appartementencomplex - ‘NEXT’ ontwikkeld: een hoge woontoren met een moderne architectuurstijl gevestigd in Strijp-S, een wijk en voormalig bedrijventerrein in Eindhoven. In 2017 is de eerste parkeergarage bij een eerste appartementencomplex opgeleverd en op dit moment is men bezig met de afwerking van de parkeergarage bij het nieuwe appartementencomplex.  

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Twee parkeergarages voorzien van hoogwaardige systemen 

Bij het eerste complex is de parkeergarage reeds door Meekelenkamp Kunststof Techniek (MKT) voorzien van diverse Triflex systemen. Ook de parkeergarage van het nieuwe complex wordt op dit moment door MKT onder handen genomen. De kerneisen van de opdrachtgever waren een scheuroverbruggend, waterdicht en uv-bestendig parkeervloersysteem. 

De eerste gerealiseerde parkeergarage moest als referentiekader en uitvraag dienen op de tweede te realiseren parkeergarage. De tweede parkeergarage diende op het bovendek – evenals de 1e parkeergarage – een scheuroverbruggend en waterdichte afwerking te krijgen. Dit is gerealiseerd door een compleet gevliesd Triflex parkeersysteem aan te brengen. De onderliggende etages moesten tevens voorzien worden van een parkeersysteem dat compleet voldoet aan de NEN 2443 normering.

Naast de daarin omschreven waarden van antislip waaraan een hellingbaan, een rijbaan en parkeervakken moeten voldoen, was tevens de duurzaamheid een vereiste. Triflex mag met trots verwijzen naar een wederom perfect afgewerkte parkeergarage die een onderstreping geeft in de hoogwaardige afwerking van het gehele plan.  

Informatie
Meer weten over dit project of benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)38 460 2050 of via het contactformulier. We helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op